PowerArc Pulse voor Sigma Select

De nieuwe Migatronic MIG/MAG-functie versnelt uw pulslasproces. U kunt uw pulslassen (snelheid) tot 30% verhogen in vergelijking met traditioneel pulslassen. Dit betekent een aanzienlijke verbetering van de productiviteit en effici├źntie.

De verbetering is het resultaat van een aanpassing in de boog, waardoor deze nog gerichter, stabieler en gecontroleerder wordt. Verbeterde software geeft een verhoogde boogdruk, waardoor het pulslassen sneller verloopt, terwijl de kwaliteiten van het pulsproces behouden blijven.

Wie kan profiteren van het gebruik van PowerArc Pulse?

Potentieel elke lasser die het pulsproces in zijn of haar werk gebruikt. Het is vooral geschikt voor u die opdrachten heeft waarbij dagelijks vele meters worden gelast. Hoe meer u last, hoe meer u profiteert van de functie in termen van een hogere productiviteit. Voorbeelden van dergelijke opdrachten zijn containers, tanks en stalen vaten.

PowerArc Pulse is ideaal voor alle lasposities en alle soorten materiaal, met name zacht staal. Dit komt omdat de snelheid gemengd met het lage risico op lasspatten weinig nabehandeling nodig heeft.

De functie is toepasbaar voor zowel handmatig als geautomatiseerd lassen. Het gebruik van PowerArc Pulse bij geautomatiseerd lassen helpt u te allen tijde uniforme lasnaden te verkrijgen in een hoog tempo.

PowerArc Pulse voordelen